2024. gadā izrādē valdīs Koka pūķis, viņš dāvās veiksmi tikai izredzētajiem

Zvaigžņu eksperti stingri iesaka: sagatavojieties nākotnei un rūpīgi izpētiet prognozi 2024. gadam! Pūķa lēciena gads tuvojas, un lielākajai daļai cilvēku tas būs ārkārtīgi grūti. Daudzi uzskata, ka pēdējo 3 gadu laikā mēs jau esam piedzīvojuši visgrūtākās lietas. Ak, mūsu dienu konteksts nebūt nav rožains. Bet atcerieties, ka iepriekš brīdināts ir priekšapbruņots. Kādas ir prognozes 2024. gadam? Noskaidrosim.

Kādas ir prognozes 2024.gadam?

Zvaigžņu eksperti par 2024. gada galveno notikumu uzskata Plutona pāreju no Mežāža zīmes uz Ūdensvīru. Tas notiek diezgan reti un paredz lielas pārmaiņas gan atsevišķiem cilvēkiem, gan veselām tautām, valstīm un pasaules kārtībai kopumā.

Nākamajā gadā būs 3 intensīvi iekļūšanas (pārejas) “sarkanie punkti”, kuriem jābūt iepriekš sagatavotiem. Pirmais punkts ir no 20. līdz 21. janvārim, otrais ir 2. septembris, trešais ir no 20. līdz 21. novembrim. Arī Plutons no 2024. gada 3. maija līdz 12. oktobrim nonāks retrogrādā statusā un pēc tam atgriezīsies Ūdensvīra zīmē un paliks tur nākamos 20 gadus.

Lasi arī: Andžela Pērla brīdina Aunus nepiņemt lēmumus, bet Skorpioniem sola liktenīgas pārmaiņas finansēs 2023.gada oktobrī!

Lasi arī: Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023.gada 2.oktobra līdz 8.oktobrim: Vērsim jāuzmana savs maks, Skorpions var saņemt sodu!

Šis notikums novedīs pie izmaiņām ekonomikā, politikā un pat dabā. Nākotnes notikumi ne vienmēr sola katastrofu. Cilvēks bieži mēdz piedēvēt tumsu un bezcerību lietām, kas ir “tuvāk ķermenim”. Sāpīgi piedzīvojam pēdējo gadu notikumus, savukārt Plutons mūsu emocijām piešķir asumu, norāda eksperti.

Ja cilvēka dzimšanas kartē ir planētu kombinācijas ar Plutonu, tas var pastiprināt liktenīgo efektu, kad viņš pāriet uz Ūdensvīra zīmi. Ne velti Zvaigžņu eksperti šo planētu sauc par “kosmisko kuļnieku”. Tās enerģijas izskalo ierasto eksistenci, un nav svarīgi, kā cilvēks dzīvoja pirms tam, darīja labus vai sliktus darbus. Ja viņš panikā pēkšņi iekrīt Plutona piltuvē, viņš vai nu celsies augšā kopā ar visiem pārējiem, vai arī nonāks apakšā.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment